2018. ápr. 23. hétfő

Vendégkönyv

Új bejegyzés a vendégkönyvbeÚj bejegyzés a vendégkönyvbe:

Magyarországi Összefogás Roma Rom Szerve     28 január 2013 17:05 |
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Tisztelt Polgármester úr!
Magyarországi Összefogás Roma Rom Szervezet(szövetség)arra az álláspontra jutottunk, hogy a településen rasszista, megnyilvánulás volt. A cigány gyerekek, szülei teljesen felháborodva a pedagógus, tanító kijelentése. Ma Magyarországon nagy divat lett a cigány rasszista kijelentések, Kérjük legyen szíves foglaljon állást ez ügyben. Kérem a Gyöngyösi Jenő elnököt tegye meg a szükséges lépéseket.
Tisztelettel: Horváth Tibor MÖRRSZ országos elnök.

Sóvágó Monika     25 január 2013 19:38 | Balatonlelle
Tisztelt Polgármester Úr!
Felháborodva láttam és olvastam a Népszava online-on Vígh Szilárd - állítólag az Önök iskolájában cigány népismeretet tanító - "pedagógusuk" előítéletes és bátran állítom, hogy rasszista, kirekesztő "előadását" az iskolájukba járó cigány származású tanulókról és szüleikről. Remélem, hogy az ilyen megnyilvánulású pedagógus csak egyetlen az Önök iskolájában. Megtaláltam a társulásuk Pedagógiai Programját 2007 a honlapon, legyen szíves adja oda ennek az embernek tanulmányozásra. Valamint létezik Cigány népismereti tankönyv is, melyből könnyebben taníthatná a cigányok történelmét, kultúráját. Bár jobban tenné, ha a pedagógusi pályát elhagyná.
Tisztelettel
Sóvágó Monika
szociálpedagógus-családpedagógus, roma társadalomismereti szakos pedagógus, mediátor
Balatonlelle

Kurucz Eniko     24 január 2013 22:41 | London
Tisztelt Polgarmester Ur, Kedves Konyariak.
Nagyon nagy orommel olvastam, hogy edesapamrol ujfent megemlekeznek holnap es apoljak emleket.
Kulon szeretnem megkoszonni Keresztapamnak Dr. Ujvary Zoltannak az adomanyt, hogy emleket allit vele edesapamnak.
Sajnos a tavolsag megakadalyoz a reszvetelben, de mindig nagy orommel es figylemmel kovetem az esemenyeket a honlapon.
Kivanok tovabbi sikeres munkat es sok-sok rendezvenyt!
Tisztelettel;Kurucz Eniko

Aranyi józsefné     16 január 2013 06:33 | Debrecen
Kedves KONYÁRIAK!Meghatott és nagyon lélekemelő érzés volt ,hogy ennyien ismertétek és szerettétek a mi Drága édesapánkat!Igazán nem láttam hogy ki vett tőle végső búcsút tegnap a konyári temetőben ,de láttam hogy nagyon sokan voltak .Akinek ott személyesen nem tudtam megköszönni ,most fogadjon mindenki tőlem egy őszinte ölelést és köszönetet amiért ebben a rossz időben tisztelettel adózott drága édesapánknak.Én is továbbra is konyárinak vallom magam és mindenkit nagyon szívembe zártam.Mindenki iránt a legnagyobb tisztelettel és köszönettel Aranyi Józsefné Víg Anna

Galgóczi Ferenc     29 október 2012 14:46 | Budapest
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Kedves Barátaim!
Köszönöm nektek, hogy emlékestet rendeztetek Lacinak -Csucsunak-kevés olyan ember van, aki ezt megérdemli, nagyon örültem ennek a kezdeményezésnek. Egy korosztály nőt fel a zenéjén, szerzett vele számtalan felejthetetlen estét. Csodálatos ember és kiváló zenész volt, az életem gazdagabb volt, hogy ismerhettem,sok estén dolgoztunk együtt és élvezhettem azt a zenét, amely még mindig a fülemben van. Csókolom a soha el nem felejtett Konyári Tanítványaimat és Barátaimat!


56
bejegyzés a vendégkönyvben
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>