2018. febr. 21. szerda

Vendégkönyv

Új bejegyzés a vendégkönyvbeÚj bejegyzés a vendégkönyvbe:

Rostás Iván     30 március 2012 07:31 | Csörög
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Nagyon ritkán járok a honlapon, de meglepő dolgokat olvasok a vendégkönyv beírásainál! Olvastam egy olyan cikket is, hogy a lakosság aláírást gyűjtött a közbiztonság érdekében. Kérdezem: hova fajultak a dolgok?- sajnálom amiért cigánynak születtem-de azért a családom és akik ismertek bennünket jó véleménnyel vannak irántunk. Érdekes Mi miért nem raboltunk és másét nem tulajdonítottuk magunkévá:- azért mert bennünket nem arra tanítottak a szüleink. Jó magam is erre neveltem a gyerekeimet, hogy tiszteljék a másikat és ami a másé az nem lehet az övé!
Lám most is a gyerekeim kint vannak Németben tanulni olyan koreográfiát táncot ,hogy ezzel turnéznak különböző országokban! A konyári cigányság tisztelet a kivételnek nem tudja ezt tolerálni?-hogy akivel együtt élek nem csinálhatom azt amit én akarok. No ebből elég mert én is ideges lettem. Kívánok mindenkinek jó egészséget! hosszú életet!

:)     29 március 2012 21:25 |
Konyár nemzetisége milyen arányban oszlik meg a 2011-es adatok alapján?

Pintér László     01 január 2012 21:36 | Oroszlány
Boldog Új Évet mindenkinek!!! :grin

Dr.Fülep László     30 december 2011 15:39 |
Tisztelt Olvasók és Böngészők!
Minden konyárinak és volt konyárinak, és minden érdeklődő böngészőnek, szörfölőnek sikeres és boldog új évet kívánok!
Dr. Fülep László polgármester
8) 8) 8) 8) 8) 8)

Szoboszlai Endre     16 augusztus 2011 17:20 | Debrecen
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
EMLÉKEZTÜNK, TALÁLKOZTUNK HAJDANI DIÁKOK
A konyáriak múlttisztelő emberek, én, egykori KONYÁRI (1969-ig éltem Konyáron), így tapasztaltam. Azok is, akik 1971-ben végeztek az iskolában. Az egykori diákok 2011. június 4-én éppen a trianoni békediktátum aláírásának napjára tették a 40. éves osztálytalálkozót. Az egybeesés véletlen volt. A dátum miatt javasolták a vezetőknek, hogy szerveződjön egy trianoni megemlékezés a templomkerti első világháborús emlékműnél. Dr. Fülep László polgármester és segítői készségesen meg is rendezték az emlékműsort. Szép program volt, sikeres, sokan részt vettek. Szép emlékeim közé tartozik ez is, zenei műsor, és koszorúzás zárta a rendezvényt, jómagam megemlékezést tartottam.
Az 1971-ben végzett volt diákokkal ez után a vadászházába mentünk, ahol Kerezsi Ferencné tanítónő köszöntött minket. Jó volt együtt lenni mindenkivel – és sajnálom (ahogyan Rostás Iván is bejegyezte), hogy sokan nem jöttek el… Ezúton is köszönet Vassné Góz Irén és Fábián Lajos szervezőknek a találkozó sikeres megrendezéséért.
Tisztelettel: vitéz Szoboszlai Endre csillagász-ismeretterjesztő, újságíró, huszárhagyomány-őrző, Debrecenből.


56
bejegyzés a vendégkönyvben
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>