2018. márc. 19. hétfő

Vendégkönyv

Új bejegyzés a vendégkönyvbeÚj bejegyzés a vendégkönyvbe:

Bármi András cagy Géza     04 május 2011 17:08 | Konyár
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Ötletem at lenne de úgyis minden ünnep csak a zabálásról meg az italozásról szól,na meg pár ember kornyikál,ezek jól érzik magukat,a többi meg nem érdekes.Hogy lehet az,hogy a környező kissebb falvak,falunapjain rendezvényein jut pénz egy két meghívott vendégre,és itt nem a pávakörösökre gondolok.A közhasznú munkásokra miért nem reagált?Ez a legkönnyebb akivel nem értünk egyet azt leverjük..ez sem vall sok inteligenciára

Tallós Elemér     03 május 2011 20:03 |
Kedves Áron!Vagy címezhetném András, vagy esetleg Géza?
Valóban nem volt egy eget rengető nagy durranás a majális de a költségvetés megnyirbálása ennyire engedte a nyújtózkodást.Gondolom sok jó ötlete van egy majális megrendezésére ezért kérem jövőre legyen szíves építő jellegű kritikáival a rendezőket segíteni! Sajnos ott már vállalnia kell a becses nevét ami azzal a veszéllyel is járhat hogy esetleg fejbe verik.

Bármi Áron     01 május 2011 16:10 | Konyár
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Gratulálok majális április 30-án ez nagyszerű ötlet és egyedi bár a műsorok ugyanazok mint az elmúlt években.A "többség" jót mulatott a kisebbséget akik nagy része közhasznú munkásként dolgozik kirekesztik,pedig mások is vannak segélyen olyanok is akikről nem is gondolnák az emberek.Azokat hogyhogy soha nem hívják be dolgozni csak a kissebbségat és pár kivételt.Na ehhez szóljon kedves vassné és többiek úgy tudom ön is köztük van,van még gerebje ott kell bizonyítani.

Karácsony Julianna     12 március 2011 21:41 |
Miss euBalaton szépségverseny 2011.
Ki lehet a 2011-es év Miss euBalaton királynője? Az euBalaton.hu – OnLine szerkesztősége virtuális szépségversenyt hirdet. Ha elmúltál már 18, és érzel magadban elég bátorságot ahhoz, hogy megmérettesd magad a nyár egyik legnagyobb Balatoni rendezvényén, akkor jelentkezz! A verseny egyfordulós lesz, ahol a látogatok értékelése alapján, választják ki az idei év Miss euBalaton királynőjét, és annak két udvarhölgyét.
A három legszebbnek ítélt versenyző értékes nyári élményekben gazdag Balaton-parti ajándékban részesül! Most még voksolni is megéri, mert a Like- olók között is egyedi ajándékokat sorsolnak ki a szervezők. A részvétel díjmentes! A jelentkezéseket 2011. április 10-ig várják a miss2011@eubalaton.hu e-mail címre. A részvétellel és a jelentkezéssel kapcsolatban további részelteket a www.eubalaton.hu/miss-eubalaton-2011 oldalon olvashattok. Legyél Te a 2011-es év Miss euBalaton szépsége!

További sajtóinformáció:
euBalaton.hu – OnLine
www.eubalaton.hu
info@eubalaton.hu

Erdőháti Erzsébet     13 február 2011 09:08 |
A vitatkozások helyett én a telepulésőrségről és a polgárőrök munkájáról és lehetőségeiről szeretnék tájékozódni.


56
bejegyzés a vendégkönyvben
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>