2018. márc. 19. hétfő

Vendégkönyv

Új bejegyzés a vendégkönyvbeÚj bejegyzés a vendégkönyvbe:

moderátor     10 február 2011 07:42 |
Megkérem a tisztelt fórumozókat, hogy vendégkönyvünkben kerüljék a rágalmazó, nyomdafestéket nem tűrő kifejezések használatát!
Ellenkező esetben hozzászólása törlésre kerül!
Köszönettel:
Moderátor

Vass Sándorné     09 február 2011 13:17 |
Ez lenne a rend bárki vállalja a nevét ha kérdez ha felel nem?, Csak Sasi Lalit hozta kényelmetlen helyzetbe a SOKBUNKÓ. kérdező a Névtelen senkik, Tudod akinek neve nincs az nem is létezik...Lali jó srác.

Vass Sándorné     09 február 2011 13:11 |
Elemér vártam válasz de nemgondoltam hogy te azok közt vagy .akinek azt a bizonyos inget felkell vennie. AKINEK nem Inge nevegye magára..Akinek az. az meg öltözködjön jól fel. Neked ez fáj..Sajnálom..

Tallós Elemér     09 február 2011 11:43 |
Kedves Irénke! Ha egyszer lehetőséget adtak rá hogy őszintén minden következmény nélkül,megkérdezhetik ami érdekli a falu lakosságának egy részét, akkor ezen nem kell felháborodni.Mivel én sem kaptam választ az én kérdésem is közte volt az általad felsoroltaknak.Egyébként igazad volt! Az utóbbi évek legbotrányosabb falugyűlését láttuk,de erről nem a kérdezők tehetnek! Szerintem nem az a lényeg ki mondja hanem amit mond! Nem szolgálja a megbékélést az egymás sértegetése!Én teljes mértékben magamra veszem az általad leírtakat bár nem tartozom a falu egyik feléhez sem.Egyedül néhány barátommal akik eddig is sokat tettek a faluért és aggódnak a jövőjéért, tartom a kapcsolatot.Az életben már minden voltam elvtárs,bajtárs,pajtás,úr,szerinted most ....nyaló? Remélem nem sértek meg ezzel senkit mert nem ez a szándékom csak szeretném ha sokan elgondolkodnának azon mi lenne a falu érdeke és nem az önös érdekek vezérelnék tetteinket.

Barta Imre     09 február 2011 09:06 | Konyár
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Az internet világa

Korunk nagy vívmánya az internet, mely kaput nyit a világra. Lassan mondhatjuk azt, hogy nélküle nem létezünk. Mire használjuk az internetet? Böngészünk, keressük a friss híreket, kapcsolatot tartunk ismerőseinkkel, rokonainkkal. Játszunk online, keressük és megismerjük az ismeretlent. Lájkolunk, hozzászólunk, reagálunk, dicsérő szavakkal, vagy éppen bírálunk! Névvel, vagy név nélkül, jogosan vagy jogtalanul! Van, aki helyesírási hibákkal hemzsegő irományt tesz közzé, de nem ez a lényeg, hanem a tartalom. De nem mindenkinek! Akit a tartalom nem érint, nézi a stílust, a helyesírást és véleményt formál a hozzászólóról! Olvashatják a világ minden szegletén és ítélkezhetnek rólunk!
Miért nem visszük jó hírnevünket a világba, hiszen vannak vívmányaink, civil szervezeteink, azoknak sikereik, igazán szép sikerek! Miért nem ezt kürtöljük világgá? E helyett inkább harcol a magyar a magyarral. Miért? Konyáriak, ébresztő!


56
bejegyzés a vendégkönyvben
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>