2018. febr. 21. szerda

Vendégkönyv

Új bejegyzés a vendégkönyvbeÚj bejegyzés a vendégkönyvbe:

Erdőháti Erzsébet     09 szeptember 2012 16:14 |
Nem tudom, hogy ki hordja a Konyári Hírmondó újságot, de kérem továbítsák/továbítsátok köszönetemet felé. Az illető biztosan tudja, hogy elég sokat tartózkodunk a szülői házban és mindig dob be a postaládába nekünk egy újságot. Nagyon örülök, nagyon szívesen olvasom és tájékozódok belőle.Köszönöm.

N Károly     08 július 2012 06:37 |
Miért nem érvényesülhet a többség akarata a szennyvízhálózattal kapcsolatban? Miért akarják az embereket belekényszeríteni azok, akik nem is Konyáron élnek? Miért kell ezt most tűzön-vízen keresztül kivitelezni, mikor az embereknek betevő falatjuk nincsen? A statisztika most TITKOS, a más esetben csakis arra hivatkozunk? Ha meg lenne a 2/3-os többség, ezek az emberek egyetlen percet sem áldoznának fel a szombatjukból, furcsa agitálásra!

Tallós Elemér     19 április 2012 10:28 | Konyár
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Kedves Látogatók! Kérem ne ítélkezzenek elhamarkodottan! Igen is élhető kis falu Konyár,csak néhány sértődött vagy általam ismeretlen okból megbántott ember próbálja lejáratni ország világ előtt.A nagy hangzatos szavak helyett tenni kellene annak érdekében annak akinek ez az állapot esetleg nem tetszik.A magam részéről nem hivatalos felmérést készítettem,megkérdeztem 10 embert hajlandó lenne e éjszakánként néhány órát a rendőrség segítsége mellett a falu közbiztonságára vigyázni? Két személy adott igenlő választ ezt is feltételes módban! Miről is beszélünk? Azt várjuk hogy Fülep László pitykés dolmányban kakas tollas csákóban éjszakánként a kapunk előtt áll egy karikás ostorral a kezében és riogatja a rossz embereket? magunknak kell tenni az értékeink megvédéséért.
Mert sem a tv-riporterek sem az újság írók nem fognak járőrszolgálatot teljesíteni a falunkban.

Pala Imre     31 március 2012 09:20 |
Most láttam az interjút. Mennyi demagóg duma kedves polgármester úr. Mennyi mellébeszélés. Számomra nem ismeretlen, amit az elkeseredett falusiak mondanak. Hiszen nálunk is lelopják még a fáról is a gyümölcsöt, mielőtt leszüretelhetnék. Ellopják a sonkát a füstölőből, mielőtt megehetnénk, és még sorolhatnám.
Becsületes emberek munkája megy tönkre egyik napról a másikra. Szégyen!

Takács Ibolya     31 március 2012 08:43 |
Tényleg nem lehet megvédeni a magántulajdont? Tényleg csak a statisztika a lényeg??? Tényleg nem lehet kiszűrni a deviáns családokat?? Tényleg meg kell várni, hogy Önöknél is országos cikk legyen?? A polgármester tényleg meri, vagy nem meri!!!!????


56
bejegyzés a vendégkönyvben
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>