2018. ápr. 24. kedd

Konyári Sport Egyesület

Egyesületünk célja a fiatalok egészséges életmódra való nevelése, mozgás és sportolási lehetőség biztosítása,, illetve a konyári futballszerető nézőközönség kiszolgálása úgy, hogy a nagy hagyományokkal rendelkező konyári futball tovább éljen. Az eddigi értékek megőrzése mellett a sportág tovább fejlődjön, az utánpótlás nevelés feltételei megteremtődjenek.

Az egyesület politikai pártoktól független, azoknak támogatást nem nyújt, és ilyen támogatást nem kap.

A Konyári Sport Egyesület egy szakosztállyal működik, ez a labdarúgás. Több, mint egy évtizede a Megyei II.- osztályban szerepelünk. Az egyesület igazolt labdarúgóinak száma 68 fő, ez áll a felnőtt, ifjúsági és a NUSI gyermeklabdarúgás, U7, U9 és U11-es csapataiból.

Az egyesületben öt fő tevékenykedik azért, hogy megfelelő szakmai és technikai hátteret biztosítsanak: Hudák Imre (elnök), Szőke István (technikai vezető), Marosi Károly (szakosztályvezető), Czakó Viktor (vezető edző), Fülöp Attila (edző).

Fő támogatónk a Konyári Önkormányzat, ezen kívül pályázatokból és különböző adományokból tartjuk fent egyesületünket. Sajnos az elmúlt évek tapasztalata az, hogy nehéz anyagi körülmények között működünk. Kérjük, aki bármiben tudná segíteni egyesületünket, támogasson bennünket. Aki adója 1%-ával segítené egyesületünket, az alábbi adószámra hivatkozzon: 18567063-1-09.

Szeretettel várunk minden konyári és elszármazott  konyárit, illetve szimpatizánst a mérkőzéseinkre.

 

Kérjük támogassa továbbra is adója 1%-ával egyesületünket!
Adószám: 18567063-1-09